Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20-2911

Stadsacademie Den Haag - werkplaats

Stadsacademie Den Haag - werkplaats
Cursuscode: 20-2911

Naast de Stadsacademie Den Haag, de driejarige basisopleiding tekenen en schilderen, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Stadsacademie Werkplaats. 

 

Waar in die eerste 3 jaar op klassieke wijze naar de waarneming gewerkt wordt, is er in de Werkplaats alle ruimte voor het uitwerken van eigen ideeën en beelden. De Werkplaats is nadrukkelijk opengesteld voor alle gemotiveerde schilders met de nodige basisvaardigheden die in groepsverband van elkaar willen leren, van tijd tot tijd behoefte hebben aan een coaching-moment met betrokken docenten en gebruik willen maken van de faciliteiten die de Werkplaats biedt. 

 

De Stadsacademie Werkplaats bestaat uit 8 zaterdagen les van vier verschillende docenten: 2 lessen portret, 2x model en 4x landschap. 

16 zaterdagen is er de mogelijkheid vrij te werken in een ruim atelier in het gebouw Zuid 57 waar schilderezels aanwezig zijn. 

vier keer in het jaar is er in deze ruimte een werkbespreking met alle cursisten, onder begeleiding van een docent. Tijdens deze bijeenkomsten worden de deelnemers gestimuleerd om elkaar feedback te geven.

stadsacademie den haag

Bij interesse wordt vooraf een intakegesprek gehouden, waarbij gekeken wordt of de wensen en mogelijkheden van de cursist aansluiten bij de opzet van de Stadsacademie Werkplaats.

De sessies vinden plaats op zaterdag van 9.30-12.00 uur en 12.30-15.00 uur.

Meer informatie over en beeldmateriaal van de Stadsacademie Den Haag vind je HIER.

 

Zaterdag 12 september 2020
30 lessen van 5 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 575,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
09:30 - 14:30
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >