Cursus Roemeens beginners 2 (A1-b)

Ben je nog niet zo goed met Roemeens, je kent wat basiswoorden, maar kunt nog geen echte zinnen maken, sluit je dan aan bij onze groep Roemeens beginners 2.

Het studieboek ''Noroc!'' is een plezierige, maar rigoureuze methode om Roemeens te leren.  Elk hoofdstuk start met een tekst met veel alledaags taalgebruik, waarbij op de bijgevoegde audio moedertaalsprekers te beluisteren zijn. Na elk hoofdstuk volgt er een lijst met woordenschat en vervolgens grammaticaoefeningen. Er zijn ook hoofdstukken voor het evalueren van je kennis. Aan het eind van het boek vind je een woordenlijst ( NL -RO en RO -NL), beknopte grammatica en de sleutel voor de oefeningen.

Cursusmateriaal wordt aangeschaft in overleg met de docent.

Dinsdag 9 juni 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. I. (Ingrid) Mülthaler
Inschrijving nog open >
I. (Ingrid) Mülthaler
Ingrid heeft een BA Europese Studies i.c.m. Roemeense Taal & Cultuur behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Met heel veel plezier en toewijding doceert zij Roemeens aan de Volksuniversiteiten in Rotterdam en Den Haag.